gradska-uprava

BANJA LUKA, 17. februara – Odjeljenje za prostorno uređenje obavještava javnost da je na sjednici Skupštine grada, održanoj 11. decembra 2019. godine, donesena odluka o izradi izmjene dijela Regulacionog plana privrednog kompleksa „Medeno polje“ u Banjoj Luci.

Izmjenom plana će biti obuhvaćen prostor uz Ulicu Veljka Mlađenovića, a odnosi se na k.č. br. 1085/19 i 1085/122 k.o. Vrbanja 2 (n.p.) u ukupnoj površini od 0,15 ha i grafički je prikazan na karti koja će biti izložena u prostorijama Gradske uprave i u prostorijama Mjesne zajednice Ada, petnaest dana od dana objavljivanja. Obuhvat plana objavljen je i na ovoj internet stranici.

Nadležno odjeljenje poziva zainteresovana lica, vlasnike nekretnina, korisnike prostora i učesnici u njegovoj izgradnji i uređivanju da dostave svoje prijedloge i sugestije za određena planska rješenja na zemljištu ili objektima, odnosno objektu u njihovom vlasništvu. Prijedlozi i sugestije mogu se dostaviti Gradskoj upravi Grada Banje Luke – Odjeljenju za prostorno uređenje, u formi dopisa, do 3. marta 2020.godine.

Javna rasprava

Odjeljenje za prostorno uređenje Gradske uprave organizovaće javnu raspravu o nacrtu Regulacionog plana za dio područja naselja Derviši i Novakovići-Vujinovići (odnosi se na prostor između magistralnog puta Banja Luka-Prijedor, istočne granice obuhvata RP kompleksa preduzeća „Bosanka“, Ulice Jovana Bijelića i Puta srpskih branilaca). Javna rasprava biće održana 20. februara 2020. godine, sa početkom u 13.00 časova, u sali Skupštine grada.

(Banjaluka.net)