opu

BANJA LUKA, 11. januara – Iz Odjeljenja za prostorno uređenje obavještavaju javnost da će od 16. januara na javnom uvidu biti izloženi sljedeći planski dokumenti:

  • Nacrt izmjene dijela Regulacionog plana „Paprikovac – Petrićevac“, zona b

Nacrtom Plana obuhvaćen je prostor u Ulici Zore Kovačević,  u ukupnoj površini od 0,25 hektara i biće izložen na javni uvid u prostorijama preduzeća, Centar za projektovanje i konsalting “CPK“, Bulevar Desanke Maksimović br.2, Gradske uprave i mjesne zajednice Petrićevac, svaki radni dan od 8 do 16 časova, sve do 16. februara.

  • Nacrt izmjene dijela Regulacionog plana „Jug 2“
Nacrtom Plana obuhvaćen je prostor između Bulevara vojvode Stepe Stepanovića i rijeke Vrbas, u ukupnoj površini od 0,30 hektara i biće izložen na javni uvid do 16. februara u prostorijama preduzeća, Centar za projektovanje i konsalting “CPK“, Gradske uprave i mjesne zajednice Starčevica, svaki radni dan od 8 do 16 časova.

  • Nacrt Regulacionog plana za dio područja naselja Derviši i Novakovići-Vujnovići

Nacrtom Plana obuhvaćen je prostor koji se nalazi između magistralnog puta Banjaluka –Prijedor, istočne granice obuhvata Regulacionog plana kompleksa preduzeća „Bosanka“, ulice Jovana Bijelića i Put srpskih branilaca, u ukupnoj površini od 53,10 hektara i biće izložen na ponovni javni uvid u prostorijama preduzeća, Centar za projektovanje i konsalting “CPK“, Gradske uprave i mjesnih zajednica Lazarevo 1, Lazarevo  i Zalužani, svaki radni dan od 8 do 16 časova, do 24. januara.

Za vrijeme trajanja javnih uvida, svako fizičko i pravno lice može dati mišljenje, primjedbe i prijedloge na nacrte, upisom u svesku koja će se nalaziti u prostorijama u kojima će biti izloženi ili dostaviti u formi dopisa Gradskoj upravi – Odjeljenju za prostorno uređenje.

(Srpskainfo)