policija-1

BANJA LUKA, 18. marta – Branislavka Popović (54) poginula je u ponedjeljak popodne kada ju je u dvorištu kuće, u banjalučkom naselju Borik, poklopila kovana ograda, saznaju “Nezavisne novine”.

Tragedija se, kako ističu naši sagovornici, dogodila oko 17 časova u Bulevaru vojvode Živojina Mišića.

“Dosad prikupljene informacije pokazuju da je ona svojim vozilom izlazila iz dvorišta te da kovana ograda u tom momentu nije funkcionisala. Ona je izašla iz vozila da pokuša da riješi problem. Međutim, dok je nesrećna žena pokušavala da pomjeri ogradu, ona je pala na nju”, pojasnili su sagovornici “Nezavisnih” upućeni u detalje ove nesreće.

U ulici gdje se tragedija dogodila mještani juče nisu znali detalje osim što su, kako kažu, dan ranije vidjeli policiju.

“Ko je poginuo? Vjerujte, ja ništa o tome ne znam. Znam da je ispred jedne kuće ovdje bila policija, ali nisam izlazila da provjerim o čemu se radi”, kazala nam je jedna mještanka.

Kako kaže, policajci su duže vrijeme bili na mjestu događaja, što joj je izazvalo znatiženju, ali se kasnije nije raspitivala o čemu se radi.

“Ovih dana, zbog ovog virusa, iz kuće izlazim samo kad moram. Nigdje se ne krećem, tako da ne znam ništa ni o ovoj nesreći. Niti sam šta čula, niti sam koga pitala”, kaže ova mještanka.

Izvori “Nezavisnih” potvrdili su da je nesrećna žena stradala na mjestu od zadobijenih povreda.

“Nije joj bilo spasa, povrede su bile kobne. Na mjesto događaja izlazio je i dežurni mrtvozornik”, kažu naši sagovornici.

Iz Policijske uprave Banjaluka kazali su za “Nezavisne” da su o ovom događaju zaprimili prijavu u ponedjeljak oko 17 časova, te da je izvršen uviđaj, a o svemu je obaviješten i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

(Nezavisne)