Januar polako ali sigurno prolazi i pred nama je drugi mesec u 2023. Februar će za neke znakove biti posebno turbulentan, suočiće se sa mnogim preprekama.

Iako je nova godina za mnoge ujedno i novi početak i podrazumijeva niz dobrih prilika i mogućnosti, pojedini pripadnici Zodijaka će se poprilično namučiti.

Pripadnicima nekih horoskopskih znakova će do 1. marta sve ići od ruke, međutim, neki će osjećati da se ništa ne odvija po planu.

Ovo su horoskopski znakovi koji će jedva dočekati da se februar završi.

Rak

Rakovi će biti opterećeni obavezama sa svih strana. Energija im neće biti na uobičajenom nivou pa će se teško nositi sa zaduženjima, a probleme će im stvarati i loša koncentracija. Treba da se paze grešaka i loših poslovnih i finansijskih procjena, a u intimnom životu trzavica. Krajem mjeseca osjetiće olakšanje, a posebno na ljubavnom planu.

Lav

Lavovima će februar biti naporan zbog porasta obaveza. Osjetiće da ne mogu predahnuti jer, čim dovrše jedan zadatak, doći će nova zaduženja. Užurban ritam prilično će ih iscrpiti, a najnapornije će im biti u danima nakon 20. u mjesecu. Ljubavni život parova biće pun napetosti, dok bi samci mogli da pate za nekim ko ne može da ih usreći, prenosi Nova.

Strijelac

Strijelčevi će ovog mjeseca biti napeti i nervozni. Često će biti na ivici nerava, pa će biti samo pitanje trenutka kad će se s nekim posvađati. Trebalo bi da paze da u ljutnji ne kažu stvari zbog kojih će kasnije zažaliti. Finansijska situacija biće promjenjiva, a krajem mjeseca na vidjelo će isplivati ljubavni ili porodični problemi kojima će morati da se posvete, prenosi Luftika.