Da li je zavođenje zaista među onim starim plemenitim vještinama koje su – izgubljene? Koliko je drugačije flertovanje u vrijeme interneta i društvenih mreža?

Miloš Koprivica je, kaže, bio tip osobe koja je imala tremu kada vidi djevojku i želio je da unaprijedi kod sebe socijalne vještine, da se oslobodi anksioznosti, radio je na sebi a kada je dovoljno usavršio svoje vještine i upoznao ljude koji se bave muško-ženskim odnosima, odlučio je da svoje znanje prenese dalje. Tako je osnovao Centar za edukaciju zavođenja, prenosi B92.

– Kada neko ima problem, više se trudim da on stekne samopuzdanje i da bude lider svog života, poštuje sebe, ima pokretačku snagu. Prvo bih vidio da li ima problem sa samopouzdanjem, da li umije da “proširi priču’, objasnio je Miloš u emisiji “150 minuta” na TV Prva.

Kaže da djevojkama muškarci stereotipno šalju poruke u inboks, a Miloš savjetuje da treba laskati, ali ne na bazi fizičkog izgleda već laskati u smislu psihičke osobine, energije, što se može vidjeti na osnovu profila. Zatim treba prebaciti razgovor na duhovitost, opušteniji i zabavniji razgovor.

– Često sa klijentima radim na licu mjesta. Odemo na ulicu, on priđe djevojci, ja sam 20 metara dalje, vidim kako to izgleda i kako djeluje, pa ga savjetujem. Moj klijent je i dobrica, koji cijeli život živi po nekim pravilima, prilagođavao se drugima i ima problem sa spontanošću. Većina ih nema cilj da ima 100 žena, više da se opuste i nauče da ostvare kontakt – objasnio je Miloš.

Sa djevojkama radi na seksualnom isceljenju, tačnije pomaže im da povećaju seksualni potencijal. Obuka sa muškarcima traje 60 sati, i to osam dana po osam sati, u trajanju od dva mjeseca. Postoji i online kurs.

(Srpskainfo)