BANJALUKA, 15. decembra – Gradonačelnik Banjaluke Slobodan Gavranović i izvršni direktor za marketing i prodaju kompanije “M:tel” Đorđe Mišić sinoć su na Trgu Krajine u Banjaluci svečano otvorili Zimzograd.

Nakon otvaranja uslijedio je obilazak svih izlagača koji nisu mogli sakriti oduševljenje zbog početka najljepšeg prazničnog mjeseca u Banjaluci.

“Banjaluka je dobila svjetski događaj i još jednom smo pokazali da smo uvijek korak ispred drugih, ali i da pratimo svjetske trendove,” istakao je Gavranović.

Prisutnima u “Veseloj kući” obratio se i direktor Turističke organizacije Banjaluka Ostoja Barašin, ističući da je izuzetno zadovoljan što je projekat uspješno realizovan.

“Ovo će svakako pojačati naše turističke potencijale. Naša želja je da ovo postane događaj po kojem će Banjaluka biti prepoznatljiva. Sigurno ćemo uspjeti”, rekao je Barašin, objavile su Nezavisne novine.

Zimzograd su organizovale marketinške agencije “Demofest” i “Mint”, uz podršku grada i Turističke organizacije Banjaluka, a uz finansijsku podršku brojnih sponzora, posebno kompanije “M:tel”.

Zimzograd će biti otvoren svaki dan od 10 do 22 časa, a “Vesela kuća” radiće do 2 časa.

Svečanom otvaranju Zimzograda prisustvovale su brojne istaknute ličnosti grada, a svojim prisustvom događaj su uveličali i predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Igor Radojičić i ministar porodice, omladine i sporta Srpske Nada Tešanović.