Prva polovina 2022. godine bila je teška za mnoge horoskopske znakove.

Komplikovani astrološki tranziti na nebu ostavili su tešku energiju. Sezona pomračenja je počela, Merkur je retrogradan…

Ali u drugoj polovini godine ova četiri horoskopska znaka će biti rehabilitovana i uživaće u velikoj sreći.

Jarac

U drugoj polovini 2022. očekuju vas prijatna iznenađenja. Otići ćete na neplanirano putovanje, steći nove prijatelje i upoznati srodnu dušu. Novčane probleme ćete lako riješiti i zahvaljujući uspjehu u karijeri dobićete dugo očekivanu nezavisnost. Biće i onih koji odluče da promijene hobije, način rekreacije, a neki i posao. Sreća će pratiti one koji idu ka svojim snovima i cilju. Ne odustajte, sada je vrijeme za posao, jer vam se mnoga vrata mogu otvoriti. Pokušajte da izbjegnete stres, vježbajte zahvalnost i radite na svom unutrašnjem miru.

Vaga

U drugoj polovini godine Vage će imati sreće. Imaće priliku da ostvare ciljeve i ambicije u karijeri, započnu nove projekte i napreduju u poslu. Finansijska situacija će biti stabilna, a zanimljive ideje neće proći nezapaženo od strane menadžmenta. Oni koji planiraju da pokrenu sopstveni biznis, sada je parvo vrijeme. Pokušajte da izbjegnete rad sa ljudima koji imaju sebične interese i planirajte svoje troškove kako biste izbjegli finansijske probleme. Može doći do korisnih promjena u ljubavnim i porodičnim odnosima. Moguće je smanjiti sukobe, riješiti probleme, a važna poznanstva učiniti stabilnijim.

Djevica

Posvećenost, upornost i trud Devica biće u velikoj mjeri nagrađeni u drugoj polovini 2022. Finansijska situacija će vam biti povoljna, a prihodi znatno premašiti očekivane troškove, tako da možete sebi priuštiti odmor o kome ste sanjali. Takođe, nemojte odbijati obećavajuće ponude. Preuzmite odgovornost, pokažite snagu, posvetite se cilju, ako imate snažan karakter, sreća vas neće napustiti. U ljubavi izbjegavajte sukobe, budite strpljivi i pokušajte da nađete kompromis. Nećete biti opterećeni.

Blizanci

I pored negativnih dešavanja u prvoj polovini godine i neostvarenih planova, Blizanci su se trudili da sačuvaju mir. U drugoj polovini 2022. situacija će se promijeniti: biće prilike da postignete sve o čemu ste sanjali. Poslije juna, život će početi da se poboljšava. Biće prilika koje se ne propuštaju. Dobijanjem korisnih informacija značajno ćete napredovati u karijeri i moći ćete da rješavate svakodnevne probleme. Blizanci će se lako nositi sa svim poteškoćama, oslanjajući se na svoju intuiciju, piše Superžena.b92.

(Srpskainfo)