Svadba jednog plastičnog hirurga pala je u drugi plan nakon što su se pojavile njegove atraktivne klijentkinje. One su sjele za isti sto i napravile fotografiju koja posljednjih dana izaziva burne reakcije na internetu.

Osam zadovoljnih klijentkinja jednog plastičnog hirurga poziralo je na fotografiji sa njegove svadbe. U provokativnim haljinama i velikih dekoltea stale su pred objektiv fotoaparata i pozirale fotografu, a fotografiju su kasnije podijelile i na društvene mreže uz opis “vjenčanje plastičnog hirurga”. Međutim, ono što je privuklo najviše pažnje jeste njihova sličnost, tačnije gotovo identičan izgled. Djevojke su izgledale kao sestre bliznakinje, a to je izazvalo lavinu komentara u kojima su mnogi korisnici društvenih mreža zaključili da je vidljiv “pečat” hirurga s obzirom na to da je sve djevojke “uradio” po istom modelu.

“Ovaj da nije plastični hirurg bio bi odličan programer. Ode na StackOverflow i samo piči Copy/Paste. Šta mu teško i sve “k'o jaje, jajetu””, “Hahahaha, ne mogu da zamislim, da su to žive žene”, “Ovo kad praviš vanilice, ali si pogubio sve modle osim jednog”, bili su neki od komentara, a jedan tviteraš je pitao da li nije ljepše biti poseban i svoj.

“Uh nije mi dobro.Da im staviš iste perike to se ni po čemu ne bi razlikovalo. Zašto?! Koji je problem u glavi da ne želiš da budeš svoj, onakav kakav si, kako te je majka rodila… Mislim da je sa ovakvima veći problem što im mozak radi isto”, pisalo je u komentaru, prenosi Žena Blic.

Kako se vama čine ove djevojke?

(Srpskainfo)