Koliko nekad ljubomora može daleko otići pokazala je djevojka koja je svog momka natjerala da se snima svih 12 sati koliko je na poslu. Na internetu je izazvala raspravu, a prije svega, mnoge ostavila u šoku.

Na videu koji je objavila na njihovom zajedničkom TikTok profilu, Nela je prikazala kako razgovara sa momkom za vrijeme njegove smjene.

Dok je Jose pakovao kutije na svom radnom mjestu u Amazonu, ona je prala suđe.

– Moj momak mora biti na kameri svih 12 sati svoje smjene. Ne zato što ne vjerujem njemu, nego zašto što ne vjerujem ženama oko njega – napisala je.

Još više je šokirala opisom u kojem je dodala kako “možda da otkaz na svom poslu kako bi bila s njim na njegovom”.

Objavu je pregledalo 7 miliona ljudi, a brojne je razljutila svojim ponašanjem.

@flackoandnela

Might quit my job & go work w/ him ! 🥰 #4u

♬ Insane – Summer Walker

“Pa to znači da mu ne vjeruješ”, “Nadam se da je riječ o šali jer ovo je stvarno previše”, “Tebi treba pomoć”, “Nenormalno i u isto vrijeme tužno”, “Jadni momak, nadam se da će se opametiti”, pisali su joj.

“Ovo se zove zlostavljanje”, još je jedan od komentara.

Dok su je neki upozorili kako bi njen momak zbog ovoga mogao dobiti otkaz na poslu, drugi su zbijali šale na račun njegove baterije pitajući se kako toliko može izdržati.

Iako neki misle kako je upravo ljubomora znak ljubavi, psiholozi tvrde da nije tako. U malim dozama se može podnijeti, ali u ovom slučaju – kada počne da kontroliše osobu s kojom ste u vezi, može biti nepodnošljiva, prenosi Klix.

(Srpskainfo)