Prema astrologiji kako bismo odredili povoljne i nepovoljne dane u nekom vremenskom periodu, najbolje je pratiti lunarni kalendar koji otkriva faze Mjeseca, kao i uticaj lunarne energije na naš život.

Hoće li određeni dan biti pozitivan ili negativan, zavisi od položaja Mjeseca, njegove faze, kao i od horoskopskog znaka u kom se u tom periodu nalazi. Evo koji će to srećni dani biti za sve nas u avgustu.

3. avgust – Mjesec u Blizancima

Ovo je dan kada prestajete igrati ulogu žrtve i počinjete vjerovati u sebe. Shvatićete kako da uništite staro i stvorite nešto novo u svom životu. Povoljan je dan za prihvatanje vlastite prirode onakve kakva i jeste, ali i za borbu s izazovima jer ćemo imati nevjerojatnu snagu.

7. avgust – Mjesec u Lavu

Ovo je dan kada se unosi svjetlost u sve sfere života, trenutak mira i blagostanja. Za ovaj dan je presudno čišćenje karme i činjenje dobrih djela kako bismo se oslobodili karmičkih dugova iz prošlosti.

14. avgust – Mjesec u Škorpionu

Komunikacija je ključna na ovaj dan, a vaše riječi će imati veliku snagu. Očekuje vas povoljan rasplet događaja na poslu, jer ćete imati kreativnu energiju na zavidnom nivou. Druželjubivi ste, komunikativni i tačno znate što trebate reći ovog dana. Zbog toga je ovaj dan fantastičan za pregovore, dogovore i potpisivanje važnih ugovora.

19. avgust – Mjesec u Jarcu

Moguć je susret dvije slične prirode koje se snažno privlače. Idealan dan za slobodna srca i povezivanje sa srodnom dušom. Intuicija će biti pojačana, a duhovno i emocionalno preuzimaju vođstvo nad materijalnim. Bićete zahvalni i imati pojačano razumjevanje pa može doći i do poboljšanja odnosa iz prošlosti.

23. avgust – Mjesec u Ribama

Divan trenutak za otpuštanje napetosti i priprema za dobar odmor koji vam je neophodan. Svaki događaj biće ugodan, odnosi u savršenom redu, a vi ćete imati osjećaj da ste napokon uspostavili harmoniju u svom životu. Pratite lunarni kalendar i najviše se aktivirajte u ostvarenju svojih želja i snova kada je Mjesec u najpovoljnijoj fazi, piše Noizz.rs.

(Srpskainfo)