Parni-valjak

BANJA LUKA, 30. novembra – Sjajnim koncertom u prepunoj banjalučkoj dvorani Borik “Parni valjak” je obilježio 44 godine svog postojanja.

Nakon rasprodanih koncerata u regionu u sklopu turneje Runda 44, jedan od najdugovječnijih rok sastava na ovim prostorima svojim hitovima, u petak je razgalio i Banjaluku.

Predvođeni Akijem Rahimovskim i Huseinom Hasanefendićem Husom, “Parni valjak” je izazvao oduševljenje publike u dvorani već uz prve prepoznatljive zvuke hita “Ljubavna”, da bi ubrzo cijela sala pjevala u jedan glas dok su se nizale “Zagreb ima isti pozivni”, “Mijenjam se”, “Zastave”.

parni valjak 2

Različite generacije koje su se našle u publici su uhvatile ritam, a neprevaziđene balade “Dođi” i “Sve još miriše na nju” su pozdravili ovacijama. Raspoloženi Aki je otpjevao još mnoge dobro poznate hitove “Ostani s njim”, “Gledam je dok spava”, “Godine prolaze” “Nedjelja”, ali se našlo i mjesta za pjesme sa aktuelnog
albuma “Vrijeme”.

pv3

Momci iz benda za ovu priliku obogaćeni sjanom postavom duvača su pokazali da su još uvijek u odličnoj muzičkoj formi i time opravdali očekivanja obožavalaca koji su ispunili dvoranu do posljednjeg mjesta. Dva i po sata zabave je bilo premalo za oduševljenu publiku, koja se nada skorom viđenju sa “Parnim valjkom”.

pv4

(Banjaluka.net)