kradja-banka-centar-banjaluke

BANJA LUKA, 28. januara- Policija traga za dvojicom razbojnika koji su opljačkali radnika jednog privatnog preduzeća u strogom centru Banjaluke i ukrali mu 20.000 maraka, saznaje Srpskainfo.

Naoružani i maskirani razbojnici opljačkali su radnika ispred ulaza u banku u Ulici Milana Tepića.

– Razbojnici su se dovezli motorom pred banku i sačekali su da radnik izađe iz službenog vozila. U trenutku kada je nesrećni čovjek izašao iz kedija, razbojnici su uperili oružje u njega. Zatim je jedan od razbojnika repetirao pištolj u glavu radniku nakon čega je on spustio obje torbe na zemlju – ispričao je izvor Srpskainfo iz banjalučke policije.

U trenutku kada je radnik vidio da razbojnici spuštaju oružje zgrabio je jednu torbu i utrčao u banku, dok su razbojnici sa drugom torbom sjeli na motor i pobjegli u pravcu robne kuće “Boska”.

– Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, postupili su po prijavi da je dana 27. januara oko 17 časova u Banjaluci u Ulici Milana Tepića, od strane dva nepoznata, naoružana i maskirana lica počinjeno krivično djelo razbojništvo, nad radnikom privatnog preduzeća – saopšteno je iz PU Banjaluka.

U saopštenju se dodaje da će materijalna šteta pričinjena krivičnim djelom biti naknadno utvrđena.

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, preduzimaju operativne i istražne radnje u cilju rasvetljavanja krivičnog djela i otkrivanja izvršioca. O događaju je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

(Srpskainfo)