Na ova tri horoskopska znaka najviše će uticati retrogradni Jupiter i to u periodu od 28. jula do 24 .novembra.

Ako vam ovo ljeto izgleda kao vožnja rolerkosterom, astrolozi ističu da nas čeka dodatno uzbuđenje sa retrogradnim Jupiterom od 28. jula.

Boraviće u znaku Ovna, i biće drugačija od svih retrogranih faza. Iako nam riječ “retrogradno” u astrologiji budi blagi nemir, Jupiter kada krene unazad može biti posebno produktivan.

Ovan

Retrogradni Jupiter počinje u vašem znaku, što naglašava vašu prvu kuću ličnog identiteta. Vrijeme je za lični rast! Razmislite o tome kako možete da se postavite prema sebi bolje, iskrenije i sa više ljubavi. Proteklih nekoliko nedjelja je vjerovatno bilo vrijeme u kome ste pokrenuli mnogo stvari spolja, bilo da je to vođenje novog projekta na poslu, pomoć prijatelju ili početak nove veze. Ali sada je vrijeme da stavite fokus na sebe i zavirite u sve što se krije iznutra, piše Superžena.

Strijelac

Skloni ste da osjećate tranzite u znaku Ovna prilično intenzivno. Očekuje vas duplo veći intenzitet tokom retrogradnog Jupitera u Ovnu. Vaša kreativnost se mijenja, kao i procjena svijeta koji vas okružuje. Razvijate svoju reputaciju i ističete ko ste u sovm punom sjaju – znate kako da ostavite utisak kakav želite. Ne zaboravite da se odmorite i opustite, a onda krenite u realizaciju plana i svake dobre namjere.

Ribe

Ako je Jupiter proveo prvi dio 2022. u vašem znaku, prelazak u Ovna čini da dobijete lidersku notu ličnosti. Ali, od 27. oktobra (i do 20. decembra), planeta će se vratiti u posljednje stepene vašeg znaka – moguće je da će se promijeniti utisak o događajima koji su se dogodili u maju ove godine. To će biti upečatljivo vrijeme da razmotrite rast koji ste postigli od tada i razmislite o lekcijama koje ste naučili. Radite na sebi – pišite dnevnik, vježbajte svjesnost, prihvatite transformativnu energiju…

(Srpskainfo)

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime