U Fejsbuk grupi “Banja Luka – mali oglasi” osvanuo je prilično neobičan oglas za prodaju automobila marke “ford” kojeg vlasnik opisuje kao “hrpu smeća na točkovima” te moli zainteresovane kupce da ga “voze što dalje od njega”.

Korisnik Fejsbuka objavio je da želi prodati svoj automobil, a “ford focus” iz 2001. godine opisao je mnogo drugačije od onoga što se inače viđa u ovakvim oglasima.

Dok se vlasnici koji nastoje prodati svoje autobomile najčešće trude predstaviti ih što boljim, s ovim to nije slučaj.

Vlasnik je na početku oglasa naznačio da se radi o “hrpi smeća na točkovima” uz osnovne podatke o automobilu.

– Zamijeniš jedan dio ode sljedećih 10 i tako u nedogled. Uglavnom radiš za njega. Meni se više ne da pa eto ako ima neka budala da mu je dosadno u životu neka kupi – poručio je vlasnik “forda”.

Dodao je da je do sad “zamijenjeno sve što se moglo zamijeniti na njemu” te da u momentu dok piše “nema ulaganja po pitanju mehanike”, ali da već za sljedeće jutro nije siguran.

– Ako upali biće super i ostatak dana se očekuju nova ulaganja itd – kazao je.

Dodao je da automobil nije istrunuo skoro nigdje, “ali je izgreban sa svih strana s obzirom na to da ga svaki drugi dan šuta nogama”.

https://www.facebook.com/groups/128649727797253/posts/977803042881913/

– Cijena je sramota reći, da kažem da je auto – ovo nije prošlo pored auta. Kontejner na točkovima malo većim pa hajde”, opisao je automobil, prenosi ATV.

– Ponude u inbox pa ćemo vidjeti ko najviše ponudi neka ga vozi što dalje od mene. Može i zamjena za automobil ako bi slučajno neko ponudio. (Šta znam, možda nekome odgovara “ford” da drži kokoši u njemu, a ima automobil viška) – poručio je u oglasu.

(Srpskainfo)