Porodica sa Floride optužena je da je prodala na hiljade boca otrovnog industrijskog izbjeljivača, govoreći da je riječ o čudotvornom lijeku protiv virusa korona, a vjeruje se da su zaradili milion dolara od prodaje.

Mark Grenon (62) i njegovi sinovi Džonatan, Džordan i Džozef su navodno zaradili više od milion dolara prodajući “čudesni mineralni lijek”, pošto su tvrdili da može da liječi bolesti protiv raka, malarije i Kovida-19, prenosi “Skaj njuz”.

Zvaničnici kažu da su ustvari prodavali hlor-dioksid, koji se obično koristi za industrijsku obradu vode i može biti smrtonosan ukoliko se koristi.

Vlasti nisu odobrile korišćenje izbjeljivača za medicinsku upotrebu i upozorili su da je opasno gutati ga.

Sudski dokumenti pokazuju da je supstanca bila na prodaji i izložena u objektu pod nazivom “Dženesis II crkva zdravlja i iscjeljenja”, gdje je Grenon bio “nadbiskup”.

Vlasti su im naredile da prekinu da prodaju proizvod još prošlog aprila, ali su oni ignorisali sudski nalog.

Sada su optuženi za prevaru i kršenje sudskog naloga i suočavaju se sa doživotnom kaznom zatvora ukoliko budu osuđeni, navodi “Skaj njuz”.

(Nezavisne)

2 KOMENTARI

  1. nemate pojma, istrazite taj napitak i videcete da radi za lecenje mnogih bolesti a to sto se koristi u industriji je isto kao sto se i limun koristi u deterdzentu itd zove se MMS

Comments are closed.