radno vrijeme

BANJA LUKA, 21. novembra – U Banjaluci će danas, na Dan uspostavljanja Opšteg okvirnog sporazuma za mir u BiH, biti dozvoljen rad od 8.00 do 13.00 časova trgovinama mješovite robe, mesnicama, cvjećarama, te frizerskim i kozmetičkim salonima, saopšteno je iz Gradske uprave.

Zaključak je donio gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić na zahtjev Zanatsko-preduzetničke komore banjalučke regije koja je izrazila potrebu za radom u četvrtak s ciljem zadovoljavanja povećanih potreba građana za robom široke potrošnje, te za uslugama frizera i salona za uljepšavanje.

U saopštenju se navodi da Gradska uprava danas neće raditi jer je Dan uspostavljanja Opšteg okvirnog sporazuma za mir u BiH republički praznik.

U Domu zdravlja Banjaluka navode da su danas dežurni timovi porodične medicine na Poliklinici i u Platonovoj ulici u dvije smjene od 7.00 do 20.00 časova, dok će dežurni stomatolog u stomatološkoj ambulanti u Službi hitne medicinske pomoći raditi 24 časa.

Specijalističke pedijatrijske ambulante radiće u ambulantama na Poliklinici od 7.00 do 15.00 časova, dok će Odjeljenje za hematološku i biohemijsku dijagnostiku raditi 24 časa na Poliklinici i u Službi hitne medicinske pomoći.

Služba hitne medicinske pomoći radiće 24 časa, a dežurna će biti apoteka “1. maj” u Ulici Milana Tepića.

Gradski i prigradski prevoz na području Banjaluke odvijaće se po prazničnom režimu, isto kao i svake nedjelje, dok će Gradska tržnica raditi prema nedjeljnom radnom vremenu od 8.00 do 15.00 časova.

(Srna)