BANJA LUKA, 27. jula – Zbog planiranih radova na mreži danas će bez struje i vode biti pojedini dijelovi Banjaluke.

Prema najavi iz preduzeća „Elektrokrajina“, bez struje će od  devet do 13 časova biti dijelovi ulica Aleja Svetog Save, Nikole Pašića i Vase Pelagića.

– Do privremenog prekida u snabdijevanju električnom energijom doći će od devet do 12 časova u dijelovima naselja Karanovac i Ljubačevo a od devet do 11 časova u  dijelovima naselja Bukvalek i Duga Ravan – najavljeno je iz „Elektrokrajine“.

Dodali su da će do prekida u snabdijevanju električnom energijom doći od 11.30 do 13.30 u dijelovima ulica Zdravka Dejanovića i Petra Velikog, a od devet do 14 časova u dijelovima ulica Branka Koščice i Zore Kovačević, te u dijelu naselja Bistrica-Jankovići.

Iz preduzeća „Vodovod“ je najavljeno da će se danas izvoditi radove na cjevovodu  u Ulici Despota Stefana Lazarevića, u mjesnoj zajednici  Lazarevo dva, što će u periodu od osam do 18 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u navedenoj ulici.

– Planirani su i radovi na cjevovodu u Ulici palih boraca u mjesnoj zajednici Ada, što će u periodu od osam do 16 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u navedenoj ulici – naveli su u ovom preduzeću.

(Srpskainfo)