Prema astrologiji svaki horoskopski znak ima ono nešto u čemu je bolji od drugih.

Najljepši horoskopski znak: Ribe

Oni su najljepši zbog svoje kreativnosti i saosjećanja s drugima. Iako je i Vodolija jedan od najljepših horoskopskih znakova, niko tu ljepotu ne nosi dobro kao Ribe. One imaju lijepa stopala, prste i predivne oči.

Najšarmantniji: Djevica

Djevica jednostavno zna sa riječima i to je čini najšarmantnijim znakom, one su prirodno privlačne. Djevica ima najzgodniji stomak i struk u bikiniju.

Najatraktivniji: Lav

Lav vlada srcem, a srce se nalazi u grudima. To bi moglo da znači da ćete neke od najljepših grudi moći da vidite upravo na Lavici. Kao najatraktivniji horoskopski znak, imaju puno samopouzdanja.

Najodvažniji: Ovan

Ovaj horoskopski znak svoju ljepotu krije u inteligenciji i snažnom, lijepom izgledu. Zbog svoje odvažnosti su često neodoljivi drugima.

Najosjetljiviji: Vaga

Vaga ima nežnu ljepotu. Jako su emocionalne i s njima morate pažljivo jer su osjetljive i svašta ih pogađa. Vaga bi mogla da ima predivna leđa koja biste poželjeli da masirate satima.

Najtajnovitiji: Bik

Bik je skrivena ljepota. Osobine nježnosti i senzualnosti koje ima nešto su što čovijek mora da “iskopa” kako bi ih otkrio. Žena Bik ima predivan i zavodljiv vrat. Način na koji okreće glavu ili podiže bradu je dovoljan da izludi suprotni spol.

Najupečatljiviji: Strijelac

Spontanost Strijelaca je nešto što je istovremeno zabavno i atraktivno. Poznati su po svojim raskošnim bedrima.

Najdraži: Blizanci

Njihova dragost svakoga može da osvoji. Uz to, ruke Blizanca su izrazito atraktivne, nježne i lijepe. Blizanci su takođe super prilagodljivi, što ovaj znak čini još privlačnijim.

Najseksi: Škorpija

Škorpijina odlučnost i asertivnost čine ovaj horoskopski znak jednim od najseksi znakova. Prednost im je i to što su požudni i maštoviti u seksu.

Najvjerniji: Rak

Žena Rak je najvjernija osoba koju ćete ikad upoznati. Vjerojatno najljepše ruke Zodijaka pripadaju ženi Raku. Moraćete da ih dodirnete i da im se divite.

Najsuptilniji: Jarac

Dok Strijelac drži prvo mjesto za lijepa bedra, Jarac definitivno ima najljepše noge. Duge i skladne noge čine Jarca fizički privlačnim jer ih niko ne nosi bolje ili ljepše od dame Jarca. Ipak, njihova najatraktivnija osobina je njihova ambicioznost.

Najprilagodljiviji: Vodolija

Nisu svi blagosloveni lijepim gležnjevima, ali Vodolije jesu. Oni se mogu pohvaliti vrlo lijepim člancima nogu i sjajno izgledaju u suknjama i haljinama. Njihova najatraktivnija osobina je ambicija, kako za njihovu budućnost tako i za budućnost društva, prenosi Noizz.rs.

(Srpskainfo)