BANJALUKA, 04. marta – Miloš Moravac iz Banjaluke ranjen je u subotu uveče tokom svađe i tuče pored semafora kod banjalučkog hotela “Bosna”.

Prema nezvaničnim informacijama, Moravca je ranio Banjalučanin koji je policiji odranije poznat po krivičnim djelima, a koji se nalazi u bjekstvu.

Izvor blizak istrazi je ispričao da je svađa i tuča izbila kod semafora jer je osumnjičeni za ranjavanje vozilom bio prepriječio put kada je Moravac svojim automobilom izlazio sa parkinga, objavio je Glas Srpske.

– Osumnjičeni za ranjavanje svojim vozilom je stajao na semaforu kod hotela “Bosna” i kroz otvoren prozor pričao sa poznanikom koji je bio u drugom automobilu. Moravac od njih nije mogao da prođe. Dolaskom do njih Moravac je malo sačekao, ali kada se oni nisu pomjerali i nakon što se nekoliko puta palilo zeleno svjetlo na semaforu, on je iznerviran izašao iz vozila i počela je svađa – kazao je izvor blizak istrazi.

Prema njegovim riječima, tada je osumnjičeni za ranjavanje izašao iz automobila noseći oružje i došlo je do naguravanja i ranjavanja Moravca.