sergej-cetkovic

Sreća je porodica, ljubav voljene osobe, svaki trenutak proveden sa djecom. Sloboda je kada u svakom momentu možete da budete ono što jeste, kako u svom domu tako i na sceni, kako među najbližima tako i među publikom.

Ispričao je ovo u razgovoru za “Glas Srpske” pjevač Sergej Ćetković, koji će 6. marta, u susret Danu žena, nastupiti u Sportskoj dvorani “Borik” u Banjaluci. Organizator ovog koncerta, koji će početi u 20 časova, je agencija “Star Travel”.

– Za mene je sloboda i to što imam privilegiju da stvaram muziku koju volim, a taj prostor umjetnosti je ogroman – dodaje Ćetković.

Vjeruje da iskrenu i pravu ljubav ništa ne može da uništi, uprkos tome što živimo prebrzo i što su ljudi postali prilično otuđeni.

“Na svojim koncertima se uvijek iznova uvjerim u snagu ljubavi i to me veoma raduje. Potrebno je samo da malo zanemarimo društvene mreže i trendove koji se danas propagiraju i okrenemo se sebi, svojim voljenim osobama i emocijama koje smo potisnuli zbog trke za karijerom, uspjehom, novcem. Na taj način se vraćamo sebi i pravim vrijednostima, a ljubav je jedna od najvažnijih”, rekao je Ćetković.

On je rekao da se raduje koncetu u Banjaluci i susretu sa banjalučkom publikom, koja ga, kako je istakao, uvijek dočeka kao nekog svog.

“Kada znate da dolazite među ljude koji pokazuju takvu emociju i gostoprimstvo, onda znate da dolazite među prijatelje i sam koncert dobija na još većem značaju. Nadam se da ćemo se svi lijepo provesti, uživati u dobrim pjesmama i atmosferi i da će “Borik” te večeri biti pun dobre energije, muzike i ljubavi”, rekao je.

(Glas Srpske)