???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

BANJA LUKA, 11. novembra – Servisne informacije za ponedjeljak, 11. novembar 2019. godine:

Policijska uprava

Prema podacima s kojima raspolaže ovo Područno odjeljenje evidentirana su tri krivična djela, javni red i mir je narušen jedanput sa dva prekršaja. Dogodilo se šest saobraćajnih nezgoda, dvije s posljedicama po lica u kojima su četiri lica lakše povrijeđena.

Služba hitne pomoći

U Stanici hitne pomoći pregledano je 56 odraslih pacijenata i 21 dijete, a obavljeno je 15 kućnih posjeta.

Vatrogasna jedinica

Vatrogasna brigada nije imala intervencija.

Elektrokrajina

Snabdijevanje grada električnom energijom jutros je uredno, a zbog izvođenja planiranih radova na elektroenergetskim objektima danas će bez električne energije biti:

  • U vremenu od 08,30 do 13,00 časova dijelovi ulica: Hercegnovska, Ivana Gorana Kovačića, Jaroslava Hašeka i Marka Miljanova,
  • U vremenu od 09,00 do 12,00 časova dijelovi ulica: Marije Dimić i Miloša Crnjanskog,
  • U vremenu od 10,00 do 12,00 časova dijelovi ulica: Bože Nikolića, Branislava Nušića, Kupreška (br. 1 i 18), Njegoševa, Miloša Crnjanskog i Rade Kondića,
  • U vremenu od 09,00 do 14,00 časova dijelovi ulica: Vladislava Skarića i Carigradska, te dijelovi naselja: Stričići-Hazići i Bukvalek-Ruišta.

Vodovod

Kvalitet isporučene vode za piće zadovoljava odredbe Pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode za piće.

Dana 10.11.2019. godine od 12,00 časova, zbog pucanja vodovodne cijevi, bez vode su ostali potrošači u dijelovima ulica: Žarka Zgonjanina, Hiljadutristo kaplara i Trla. Radovi na otklanjanju ovoga kvara planirani su za danas.

Prognoza vremena

Jutro prohladno, umjereno oblačno sa maglom ili sumaglicom u široj okolini grada. Tokom dana sunčani periodi uz malu do umjerenu, a u večernjim časovima i pretežnu oblačnost. Vjetar slab, promjenljiv. Jutarnja temperatura vazduha oko 4°C, a najviša dnevna oko 15°C.

(Bajaluka.net)