indo

BANJA LUKA, 12. decembra – Servisne informacije za četvrtak, 12. decembar 2019. godine:

Policijska uprava

Prema podacima sa kojima raspolaže ovo Područno odjeljenje za posljednja 24 časa u Banjaluci su se dogodila tri krivična djela, dok javni red i mir nije narušavan. Dogodilo se šest saobraćajnih nezgoda u kojima nije bilo povrijeđenih.

Služba hitne pomoći

U službi hitne pomoći pregledano je 52 odrasla pacijenta i 20 djece, a obavljeno je i 12 kućnih posjeta. Ukupno 84 intervencije.

Vatrogasna jedinica

Vatrogasna brigada nije imala intervencije.

Elektrokrajina

Snabdijevanje Grada električnom energijom jutros je uredno, a zbog izvođenja planiranih radova na elektroenergetskim objektima danas će bez električne energije biti:
– U vremenu od 09.00 do 14.00 časova dijelovi naselja: Tunjice, Ramići i Dragočaj,
– U vremenu od 12.00 do 15.00 časova dijelovi naselja: Saračica, Čokori i Gligorići,
– U vremenu od 09.00 do 14.00 časova dijelovi ulica: Ponirska, Đure Đakovića br. 24, Miloša Dujića br. 59a i Branka Morače br. 1, te dijelovi naselja: Кuljani, Goleši i Tice-Divljaci.

Vodovod

Snabdijevanje Grada vodom:

– Zbog pucanja vodovodne cijevi od 20.35 časova obustavljena je isporuka vode za potrošače u dijelu Кalemegdanske ulice. Radovi na otklanjanju ovoga kvara planirani su za jutros.
– Zbog pucanja magistralne vodovodne cijevi F300 od 22.15 časova zatvorena je voda u ulici Tešana Podrugovića prema Opštini Čelinac. Radovi na otklanjanju ovoga kvara planirani su za jutros.

Prognoza vremena

Jutro, prijepodne i tokom dana pretežno oblačno i hladno. Кasnije poslijepodne i prema večeri s povremenim padavinama, prvo kiše a zatim na granici kiše i snijega. U okolnim brdovitim i planinskim predjelima slab snijeg. Vjetar slab, promjenljiv. Jutarnja temperatura vazduha oko -1°C, a najviša dnevna oko 3°C.

 (Banjaluka.net)