info

BANJA LUKA, 13. decembra – Servisne informacije za petak, 13. decembar 2019. godine:

Policijska uprava

Prema podacima sa kojima raspolaže ovo Područno odjeljenje za posljednja 24 časa u Banjaluci se dogodilo pet krivičnih djela, a javni red i mir je narušen tri puta. Dogodilo se 11 saobraćajnih nezgoda u kojima je jedno lice lakše povrijeđeno.

Služba hitne pomoći

U službi hitne pomoći pregledano je 87 odraslih pacijenata i 15 djece, a obavljeno je i 10 kućnih posjeta. Ukupno 112 intervencija.

Vatrogasna jedinica

Vatrogasna brigada je imala četiri intervencije.

Elektrokrajina

Snabdijevanje Grada električnom energijom jutros je uredno. Najavljena isključenja električne energije za danas su:

-U vremenu od 08:00 do 15:00 časova DIJELOVI NASELJA: Arnaučani, Goleši, Pervan i Tabašnica.
-U vremenu od 09:00 do 12:00 časova DIJELOVI NASELJA: Ada, Debeljaci, Vrbanja, Ponir i Bijeli Potok.
-U vremenu od 10:00 do 15:00 časova DIJELOVI ULICA: Gavrila Principa, Orlovački put, Pionirska, Brace Potkonjaka, Кrfska, Mileševska, Pere Drljače, Starčevica, Ustanički put, Stevana Bulajića, Ognjena Price, Slobodana Dubočanina, Tuzlanska, Srpskih ustanika, Starog Vujadina i Akademika Milana Vasića.
-U vremenu od 09:00 do 14:00 časova DIJELOVI ULICA: Ponirska, Кralja Aleksandra I Кarađorđevića i Poljskog partizanskog bataljona.

Vodovod

Snabdijevanje Grada vodom jutros je uredno.

Prognoza vremena

Ujutro, prijepodne i tokom dana pretežno oblačno. U kasnije poslepodne i prema večeri s povremenom kišom, koja će prema večeri biti kontinuirana i umjerene jačine. Vjetar: ujutro, slab i promjenjljiv, a tokom prijepodneva će jačati jugo, tako da će popodne biti jak, na momente vrlo jak. Jutarnja temperatura vazduha: oko 1°C. Najviša dnevna temperatura vazduha: oko 7°C.

 (Banjaluka.net)