info

BANJA LUKA, 13. marta – Servisne informacije za petak, 13. mart 2020. godine:

Policijska uprava

Prema podacima s kojima raspolaže ovo Područno odjeljenje zabilježena su tri krivična djela. Javni red i mir je narušen pet puta sa šest prekršaja. Dogodilo se sedam saobraćajnih nezgoda, povrijeđenih lica nije bilo.

Služba hitne pomoći

U Stanici hitne pomoći pregledano je 47 odraslih pacijenata i 11 djece, a obavljeno je 10 kućnih posjeta.

Vatrogasna jedinica

Vatrogasna brigada je imala šest intervencija.

Elektrokrajina

Snabdijevanje grada električnom energijom jutros je uredno, a zbog planiranih radova na elektroenergetskim postrojenjima danas će bez električne energije biti:

  • U vremenu od 09,00 do 11,00 časova dio naselja Piskavica-Adamovići,
  • U vremenu od 09,00 do 12,00 časova dijelovi ulica: Bogdana Žerajića, Crkvena, Karađorđeva (brojevi 93 i 198 – 294), Svetog Nikole, Ravnih Kotara (brojevi 21 i 23), Sanska (brojevi 1 – 15) i Užička,
  • U vremenu od 09,00 do 14,00 časova dijelovi ulica: Sarajevska, Branka Popovića i Živojina Preradovića, te dijelovi naselja: Česma i Mišin Han-Bijelići,
  • U vremenu od 11,30 do 13,30 časova dio naselja Piskavica-Kneževići.

Vodovod

Snabdijevanje grada vodom, jutros je uredno a kvalitet isporučene vode za piće zadovoljava odredbe Pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode za piće.

Prognoza vremena

Jutro pretežno vedro i sunčano, uz malu do umjerenu oblačnost i suvo. Tokom dana će doći do postepenog povećanja oblačnosti, uz uslove za prolaznu kišu u popodnevnim časovima. Vjetra slab jugozapadni, tokom dana i do umjerene jačine sjeverni i sjeveroistočni. Minimalna temperatura vazduha oko 7°C, a najviša dnevna oko 19°C.

 (Banjaluka.net(