info

BANJA LUKA, 18. decembra – Servisne informacije za srijedu, 18. decembar 2019. godine:

Policijska uprava

Prema podacima sa kojima raspolaže ovo Područno odjeljenje za posljednja 24 časa u Banjaluci su se dogodilo jedno krivično djelo. Javni red i mir je narušen dva puta. Dogodilo se pet saobraćajnih nezgoda u kojima je jedno lice lakše povrijeđeno.

Služba hitne pomoći

U službi hitne pomoći pregledana su 62 odrasla pacijenta i 25 djece, a obavljeno je i 20 kućnih posjeta. Ukupno 107 intervencija.

Vatrogasna jedinica

Vatrogasna brigada je imala jednu intervenciju.

Elektrokrajina

Snabdijevanje grada električnom energijom jutros je uredno. Zbog planiranih radova bez električne energije biće potrošači:
-U vremenu od 09:30 do 10:30 časova DIO ULICE: Braće Pišteljića 1
-U vremenu od 09:00 do 14:00 časova DIJELOVI ULICA: Marka Lipovca i Manastira Gomionice.

Vodovod

Snabdijevanje grada vodom jutros je uredno. Za danas su predviđeni radovi na cjevovodu u ulici Nenada Кostića kod br. 149 što će u periodu od 08:00 – 18:00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelu naselja Tunjice.

Prognoza vremena

Ujutro uz malu do umjerenu oblačnost i prohladno. Pri dizanju sunca biće uslova za prolaznu maglu. Tokom dana sunčano i ugodno, poslijepodne pretžno oblačno s temperaturom iznad prosjeka za ovo doba godine. Vjetar slab do umjeren istočni. Jutarnja temperatura vazduha oko 4°C. Najviša dnevna temperatura vazduha oko 16°C.

 (Banjaluka.net)