info

BANJA LUKA, 25. decembra – Servisne informacije za srijedu, 25. decembar 2019. godine:

Policijska uprava 

Prema podacima sa kojima raspolaže ovo Područno odjeljenje za posljednja 24 časa u Banjaluci se dogodilo sedam krivičnih djela, dok je javni red i mir narušen tri puta. Dogodilo se jedanaest saobraćajnih nezgoda u kojoj su dva lica lakše povrijeđena.

Služba hitne pomoći

U službi hitne pomoći pregledano je 73 odraslih pacijenta i 27 djece, a obavljeno je i 21 kućna posjeta. Ukupno 121 intervencija.

Vatrogasna jedinica

Vatrogasna brigada je imala tri intervencije.

Elektrokrajina

Snabdijevanje grada električnom energijom jutros je uredno, a zbog izvođenja planiranih radova na elektroenergetskim objektima danas će bez električne energije biti:

-U vremenu od 09.00 do 12.00 časova dijelovi naselja: Donja Кola, Кonatari i Zelenci.

-U vremenu od 09.00 do 15.00 časova dio naselja Pervan.

-U vremenu od 09.00 do 14.00 časova dijelovi ulica: Ponirska i Branka Perduva, te dijelovi naselja: Stričići, Кaranovac-Ducipolje i Bukvalek.

Vodovod

Snabdijevanje grada vodom jutros je uredno.

Prognoza vremena

Jutro umjereno do pretežno oblačno, mjestimično sa rosuljom u višim dijelovima grada. Tokom dana promjenljivo vrijeme, uz prolaznu oblačnost, ali i intervale sunčanog vremena, i dalje toplije iznad prosjeka. Vjetar slab do umjeren sjeverozapadnih smjerova. Jutarnja temperatura vazduha oko 1°C, a najviša dnevna oko 12°C.

 (Banjaluka.net)