info

BANJA LUKA, 26. januara – Servisne informacije za nedjelju, 26. januar 2020. godine:

Policijska uprava

Prema podacima sa kojima raspolaže ovo Područno odjeljenje za posljednja 24 časa u Gradu Banjaluka dogodila su se 4 krivična dijela, I to tri teške krađe i jedno nanošenje tjelesnih povreda. Javni red i mir je narušen jednom. Dogodilo se devet saobraćajnih nezgoda, dvije sa posledicama po lica, dva lica su lakše povređena.

Služba hitne pomoći

U Stanici hitne pomoći pregledano je 77 odraslih pacijenta, 36 djece i obavljeno je 13 kućnih posjeta.

Vatrogasna jedinica

Vatrogasna brigada je imala pet intervencija I to pet požara.

Elektrokrajina

Isporuka električne energije je uredna.

Zbog kvara na dalekovodu, noćas od 03:00 časova bez el. energije je ostao dio naselja Potkozarje. Kvar će biti otklonjen u toku dana.

Vodovod

Snabdijevanje grada vodom je uredno.

Dana 25.01.2020.godine od 12:45 časova, zbog kvara na cjevovodu, bez vode su ostali potrošači u dijelu ul. Karađorđeva. Do 18:00 časova, istog dana, otkolonjen je jedan dio kvara i vodosnabdijevanje potrošača u tom dijelu ulice je normalizovano, dok će se radovi na otklanjanju drugog dijela kvara izvoditi danas – 26.01.2020.godine.

Prognoza vremena

Ujutro i tokom dana promenljivo oblačno i povremeno sa slabom kišom . Kasnije poslepodne prestanak padavina i postepeno razvedravanje u toku večeri. Vjetar slab i južnih smerova. Minimalna temperature vazduha oko 0°C. Najviša dnevna temperatura vazduha oko 10°C.

 (Banjaluka.net)