info

BANJA LUKA, 27. decembra – Servisne informacije za petak, 27. decembar 2019. godine:

Policijska uprava

Prema podacima s kojima raspolaže ovo Područno odjeljenje za posljednja 24 časa u Gradu Banjaluka evidentirana su četiri krivična djela. Javni red i mir je narušen tri puta. Dogodilo se 14 saobraćajnih nezgoda, jedna sa posljedicama po lica, jedno lice lakše povrijeđeno.

Služba hitne pomoći

U stanici hitne pomoći pregledano je 87 odraslih pacijenta, 31 dijete i obavljena je 21 kućna posjeta.

Vatrogasna jedinica

Vatrogasna brigada je imala tri intervencije.

Elektrokrajina

Isporuka električne energije je uredna.

Zbog planiranih radova bez el. energije će biti:

  • U vremenu od 09:00 do 12:00 časova dijelovi ulica: Prvog Krajiškog korpusa, Dr. Mladena Stojanovića, Kralja Petra II 7, 9 i Petra Kočića 113, 115, te dijelovi naselja: Čerge, Gligorići, Jošikova Voda i Gornja Piskavica.
  • U vremenu od 10:00 do 13:00 časova dio ulice Veljka Mlađenovića.
  • U vremenu od 09:00 do 14:00 časova dijelovi naselja Stričići.

Napomena: U slučaju loših vremenskih uslova radovi se odgađaju.

Vodovod

Snabdijevanje grada vodom je uredno.

Obavještavamo vas da će se dana 27.12.2019. godine izvoditi radovi na cjevovodu u ulici Kozarska, što u periodu od 08:00 do 18:00 časova može dovesti do povremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelu ulice Kozarska između raskršća ulica Kozarska – Bolanog Dojčina i Kozarska – Radoja Domanovića, takođe vas obavještavamo da će se istog dana izvoditi i radovi na cjevovodu u ulici Karađorđeva, što će u periodu od 08:00 do 18:00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelu navedene ulice prva visinska zona.

Prognoza vremena

Jutro oblačno i hladno sa slabim mrazom. Tokom dana slično vrijeme, poslijepodne kratko razbijanje oblačnosti. Vjetar slab pretežno sjevernih smjerova. Jutarnja temperatura vazduha oko -1°C a najviša dnevna oko 6°C.

 (Banjaluka.net)