informacije

BANJA LUKA, 27. septembra – Servisne informacije za petak, 27. septembar 2019. godine:

Policijska uprava

Prema podacima s kojima raspolaže ovo Područno odjeljenje za posljednja 24 časa u Gradu Banjaluka je evidentirano jedno krivično djelo, javni red i mir narušen je jedanput. Dogodilo se sedam saobraćajnih nezgoda (jedna s posljedicama po lica i jedno lakše povrijeđeno lice).

Služba hitne pomoći

U stanici hitne pomoći pregledano je 49 odraslih pacijenata, 19 djece i obavljeno je 16 kućnih posjeta. Ukupno 84 pregleda.

Vatrogasna jedinica

Vatrogasna jedinica je imala jednu intervenciju.

Elektrokrajina

Snabdijevanje grada električnom energijom jutros je uredno.

Planirani prekidi u isporuci el. energije:

-U vremenu od 08:00 do 11:00 časova DIO ULICE: Rade Vranješević.
-U vremenu od 09:00 do 11:00 časova DIJELOVI ULICA: Petra Velikog, Sestara Levi i Vjenceslava Novaka, DIJELOVI NASELJA: Stratinska, Obrovac, Kozica i Tramošnja.
-U vremenu od 11:00 do 14:00 časova DIJELOVI ULICA: Kordunaška, Rade Vranješević i Save Kovačevića.
-U vremenu od 12:00 do 14:00 časova  DIO ULICE: Prvog krajiškog proleterskog bataljona.
-U vremenu od 09:00 do 14:00 časova DIJELOVI ULICA: Poljskog partizanskog bataljona, Starčevica, Branka Perduva, Despota Stefana Lazarevića i Trive Amelice 28. DIJELOVI NASELJA: Švrakava, Barlovci, Pavići, Zalužani i Kuljani.

Napomena:U slučaju loših vremenskih uslova radovi se odgađaju.

Vodovod

Snabdijevanje grada vodom jutros je uredno.

Prognoza vremena

Ujutro pretežno vedro, sa maglom u široj okolini grada. Tokom dana sunčano vreme sa malo oblaka. Vejtar slab i promjenljiv. Jutarnja temperatura oko
10°C a najviša dnevna oko 25°C.

Obustava saobraćaja:

Danas u vremenu od 07.00 do 18.00 časova izvodiće se radovi na magistralnom putu M-4 odnosno na podhodniku kružnog toka kod TC“Delta“, zbog čega će doći do obustave saobraćaja na sjevernom kraku i za to vrijeme će se vozila preusmjeravati na ulice Frane Supila(iza tržnog centra) i Olimpijѕkih pobjednika.

(Banjaluka.net)