info

BANJA LUKA, 29. januara – Servisne informacije za srijedu, 29. januar 2020. godine:

Policijska uprava

Prema podacima sa kojima raspolaže ovo Područno odjeljenje za posljednja 24 časa u Gradu Banjaluka dogodilo se sedam krivičnih djela. Javni red i mir nije narušavan. Dogodilo se pet saobraćajnih nezgoda u kojima nije bilo povrijeđenih.

Služba hitne pomoći

U Stanici hitne pomoći pregledano je 90 odraslih pacijenta, 23 djece i obavljeno je 13 kućnih posjeta.

Vatrogasna jedinica

Vatrogasna brigada je imala tri intervencije.

Elektrokrajina

Snadbjevanje Grada električnom energijom jutros je uredno. Zbog planiranih radova bez električne energije će biti potrošači:

-U vremenu od 09:00 do 13:00 časova DIJELOVI ULICA: Ilije Garašanina, Lipovačka, Poljskog partizanskog bataljona, Stevana Musića, Ložionička i Slatinska.
-U vremenu od 09:00 do 14:00 časova DIO ULICE: Zmaj Jovina, Četrnaeste Srednjobosanske brigade i DIJELOVI NASELJA: Prijakovci i Rekavice-Blagojevići.
-Zbog kvara na dalekovodu od 01:20 časova bez napajnja el. energije su potrošači dijela naselja: Кrčmarica, Česme i Stričića. Ekipe održavanja danas će u toku dana raditi na uklanjanju istog kvara.

Vodovod

Snabdijevanje grada vodom jutros je uredno.

Prognoza vremena

U noći do pred jutro oblačno sa kišom. Ujutro jenjavanje i prestanak padavina uz djelomično raslojavanje oblačnosti i razvedravanje. Tokom dana će preovladavati promjenjljivo oblačno sa sunčanim intervalima i vjetrovito vrijeme. U kasnije poslepodne i uveče pretežno oblačno uz uslove za povremenu slabu kišu. Vjetar: umjeren zapadni, povremeno i na udare jak, uveče u slabljenju i u skretanju na sjeverni.

 (Banjaluka.net)