informacije

BANJA LUKA, 06. septembra – Servisne informacije za petak, 06. septembar 2019. godine:

Policijska uprava

Prema podacima s kojima raspolaže ovo Područno odjeljenje za posljednja 24 časa u Gradu Banjaluka evidenirana su tri krivična djela. Javni red i mir je narušen jedanput. Dogodilo se 12 saobraćajnih nezgoda, pet sa posljedicama po lica, četiri lica lakše i jedno lice teže povrijeđeno.

Služba hitne pomoći

U stanici hitne pomoći pregledano je 69 odraslih pacijenta, 13 djece i obavljeno je 13 kućnih posjeta.

Vatrogasna jedinica

Vatrogasna brigada je imala dvije intervencije.

Elektrokrajina

Isporuka električne energije je uredna. Zbog planiranih radova bez el. energije će biti:

  • U vremenu od 09:00 do 12:00 časova dijelovi ulica: Careva Romanovih, Cetinjska, Filipa Macure, Radoje Domanovića i Kozarska.
  • U vremenu od 09:00 do 14:00 časova (TS Banjaluka 2 – Dv 10kv Ada restoran, Ć.K06 ; NN mreža) dijelovi ulica: Ozrenska, Dr Jovana Raškovića, Jovanke Gajić Zmijanjke i Miloša Dujića 6, te dijelovi naselja: Ponir, Bijeli Potok, Stričići i Kola – Kasapovići.

Napomena: U slučaju loših vremenskih uslova radovi se odgađaju.

Vodovod

Snabdijevanje grada vodom je uredno.

Prognoza vremena 

U noći promjenjljivo oblačno, pred jutro sa povremenom kišom. Ujutro i prijepodne će se smjenjivati kišni periodi sa suvim vremenom. Postojaće uslovi za po koji kratkotrajni jači pljusak. Prema podnevu i popodne više suvog vremena da bi popodne bilo sa sunčanim intervalima, a prema kasnijem poslijepodnevu i večeri ponovo uz uslove za mjestimičnu kišu. Kasnije uveče i u noći na subotu suvo. Biće ugodna temperatura ali niža u odnosu na prethodni dan.Vjetar slab i promjenljiv, tokom dana do umjeren, sjeveroistočni, popodne zapadni.Najniža jutarnja temperatura vazduha oko 13°C a najviša dnevna oko 22°C.

(Banjaluka.net)