informacije

BANJA LUKA, 07. novembra – Servisne informacije za četvrtak, 7. novembar 2019. godine:

Policijska uprava

Prema podacima s kojima raspolaže ovo Područno odjeljenja zabilježena su tri krivična djela, javni red i mir je narušen tri puta. Dogodile su se četiri saobraćajne nezgode, jedna s posljedicama po lica u kojoj je jedno lice teže povrijeđeno.

Služba hitne pomoći

U Stanici hitne pomoći pregledano je 64 odraslih pacijenata i 14 djece, a obavljeno je 16 kućnih posjeta.

Vatrogasna jedinica

Vatrogasna brigada je imala dvije intervencije.

Elektrokrajina

Snabdijevanje grada električnom energijom jutros je uredno, a zbog izvođenja planiranih radova na elektroenergetskim objektima danas će bez električne energije biti:

  • U vremenu od 08,30 do 11,30 časova dio ulice Dragomira Drage Mlića i di naselja Melina- Markovići,
  • U vremenu od 09,00 do 12,00 časova dijelovi ulica: Krajiških brigada i Ranka Šipke,
  • U vremenu od 12,00 do 14,00 časova dijelovi ulica: Dr. Mladena Stojanovića i Pete kozarske brigade br. 25, te dio naselja Melina-Klincovi,
  • U vremenu od 09,00 do 14,00 časova dijelovi ulica: Vladislava Skarića, Petra Kočića, NJegoševa i Srđe Zlopogleđe br. 37, te dijelovi naselja: Stričići-Hazići, Karanovac i Bukvalek-Ruišta.

Vodovod

Snabdijevanje grada vodom jutros je uredno a kvalitet isporučene vode za piće zadovoljava odredbe Pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode za piće.

Danas, 07.11.2019. godine izvodiće se radovi na cjevovodu u ulici Kralja Petra II Karađorđevića što će u periodu od 08,00 do 18,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelu navedene ulice između raskrsnica: Kralja Petra II Karađorđevića – Trive Amelice i Kralja Petra II Karađorđevića – Ivana Gorana Kovačića.

Prognoza vremena

Jutro i prijepodne pretežno oblačno sa slabom kišom povremeno, a poslijepodne uglavnom sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar slab, uglavnom južnih smjerova. Jutarnja temperatura vazduha oko 9°C, a najviša dnevna oko 19°C.

(Banjaluka.net)