informacije

BANJA LUKA, 08. avgusta – Servisne informacije za četvrtak, 8. avgust 2019. godine:

Policijska uprava

Prema podacima s kojima raspolaže ovo Područno odjeljenje za posljednja 24 časa u Banjaluci je evidentirano sedam krivičnih djela. Javni red i mir narušen je šest puta. Dogodile su se tri saobraćajne nezgode, sve sa materijalnom štetom.

Služba hitne pomoći

U stanici hitne pomoći pregledano su 80 odraslih pacijenta, 23 djece i obavljeno je 17 kućnih posjeta. Ukupno 120 pregleda.

Vatrogasna jedinica

Vatrogasna jedinica je imala jednu intervenciju.

Elektrokrajina

Snabdijevanje grada električnom energijom jutros je uredno. Zbog radova na el.mreži:

  • U vremenu od 08:00 do 17:00 časova (reklozer Dragočaj) DIJELOVI NASELJA: Dragočaj, Stranjani i Dikijevci.
  • U vremenu od 08:30 do 12:00 časova (RO MBTS Mažuranića) DIJELOVI ULICA: XIV Srednjobosanske brigade, Kralja Petra Drugog, Milana Radmana, Radoslava Lakića i Ravnogorska.
  • U vremenu od 08:30 do 18:00 časova (kablovia DTS Ina Poljoprivredna škola), DIJELOVI ULICA: Srednjoškolska i Dragana Bubića.
  • U vremenu od 09:00 do 14:00 časova (STS Manastira Gomionica i Bojića glava,niskonaponska mreža) DIJELOVI NASELJA: Obrovac i Kmećani. DIJELOVI ULICA: Carigradska i Braće i sestara Glumac.

Snabdijevanje grada vodom jutros je uredno.

Prognoza vremena

Jutro vedro i sunčano, a tokom dan sunčano uz slab razvoj prolazne oblačnosti. Vjetar slab do umjeren, jugozapadni. Jutarnja temperatura oko 19°C, a najviša dnevna do 34°C.

(Banjaluka.net)