Najbolji teniser svijeta Novak Đoković neće biti deportovan danas, međutim to je pokrenulo lavinu novih informacija sa svih strana.

Srbin je i danas odradio novi trening na “Rod Lejver” areni, da bi potom iz kancelarije ministra za imigraciju Aleksa Hoka stigla informacija da još uvek nema novosti da li će Đoković biti vraćen u svoju zemlju. Međutim, stvari su se zakomplikovale kada je Novak izdao saopštenje.

Kako je preneo “Dejli mejl” vlada Australije pripremiće papire kako bi pokušala da deportuje Novaka Đokovića iz zemlje, jer kako izvori upozoravaju – njegov boravak bi bio “opasan presedan” i da nikako to ne bi trebalo da se dozvoli.

Podsjetimo, on je u noći između nedjelje i ponedjeljka na sudu dobio presudu u svoju korist i tako poslije sedam dana “golgote” po aerodromu i hotelu u kojem on svakako ne bi trebalo da boravi, a sinoć je odlučio i da se obrati cijelom svijetu zvaničnim saopštenjem.

Upravo zbog tog saopštenja su se zvaničnici Australije javili i rekli da bi ovo mogao da bude “kraj za Novaka u Australiji”. Takođe, kako je preneo “Dejli Mejl”, ministar za imigraciju Aleks Hok bi u četvrtak, što znači kasno večeras po našem vremenu, trebalo da iznese svoju odluku o Novakovoj vizi.

(Srpskainfo)

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime