BANJA LUKA, 17. aprila – Odlične vijesti za ljubitelje dobrog televizijskog programa! U Blicnetu uz zaključivanje ugovora za uslugu digitalne televizije na jednom televizoru dobijate gratis priključak digitalne televizije na drugom i trećem televizoru u kući na čak dvije godine!

Gratis dodatni priključci na televizorima idealna su prilika da cijela porodica uživa u različitim televizijskim kanalima jer osnovni paket Blicnet digitalne televizije broji veliki broj TV kanala različitih programskih sadržaja.

Gratis dodatni priključci i oprema (STB, CA modul) na drugom i trećem televizoru važe na period 24 mjeseca, nakon čega se obračunava redovna cijena.

Specijalna ponuda važi za sve pakete sa digitalnom televizijom za nove korisnike, kao i za postojeće korisnike koji zaključe novi korisnički ugovor. Ugovor se zaključuje na minimalni period trajanja 24 mjeseca.

(Akcija ne važi za pravna lica.)

Više informacija o aktuelnoj ponudi za uslugu digitalne televizije možete dobiti pozivom na besplatni broj 0800 30 600 i u prodajnim mjestima