I ove godine u organizaciji Moto kluba “Stršljen” u Banjaluci će biti održan “Moto Fest”, a organizatori su već najavili i datum ovog trećeg po redu događaja- 24. i 25. maj.

 

“Moto Fest” tokom dvodnevnog trajanja u gradu na Vrbasu okuplja veliki broj bajkera iz BiH, regije, ali i Evrope i svijeta.

Ljubitelji dvotočkaša u prilici su da uživaju u bogatom i sadržajnom programu koji će i ovaj put obuhvatiti moto sajam sa najnovijim modelima vodećih svjetskih proizvođača motora i prateće moto opreme, muzički program u okviru kojeg će nastupati najpoznatija imena regionalne muzičke scene, izložbama motora, stunt vožnjama, moto defileom banjalučkim ulicama, izborom najboljih motora i moto klubova, kao i prateći zabavni program sa novim atrakcijama i sadržajima.

motori-MK-Strsljen-e1549533912938

Foto: MK Stršljen/ RAS Srbija

– I ove godine primarni cilj Moto Festa ostaje usmjeren na razvoj i promociju moto sporta, kao i moto turizma u Banjaluci. Programski sadržaji festivala realizovaće se i na tvrđavi Kastel – istakli su organizatori, napominjući da se “Moto Fest” u prethodne dvije godine kvalitetnim programom i sadržajima izdvojio na mapi regionalnih događaja koji privlače veliki broj ljubitelja dvotočkaša.

 

Podsjetimo, lani su na bini nastupili “Hladno pivo”, “Brkovi”, “Zabranjeno pušenje” i “Let 3”.

Pored ovih sadržaja, na ljeto nas očekuje još jedno druženje bajkera. Klub “Istok” organizuje 5. Moto skup, i to 26. i 27. jula. Prošle godine publika  na Kastelu u okviru ovog događaja uživala je u nastupu “Prljavog Inspektora Blaže i Kljunova”, kao i grupe “Bombaj Štampa”.

Oba druženja bajkera uvrštena su u kalendar turističkih manifestacija grada za ovu godinu.

(Srpskainfo)