trg

BANJA LUKA, 07. decembra – Gradonačelnik Igor Radojičić otvorio je večeras na banjalučkom Trgu Krajine turističku manifestaciju „Zimska varoš“, koja će trajati mjesec dana.

„Građani će imati priliku da se u narednih mjesec dana ovdje zabave, pronađu neke ugostiteljske, turističke i trgovinske sadržaje – rekao je Radojičić novinarima nakon otvaranja ove manifestacije.

trg 2

Radojičić je rekao da će prvi put na ovoj manifestaciji biti otvorena i štand-kućica banjalučkog Centra za razvoj poljoprivrede i sela sa ekskluzivnim domaćim proizvodima u okviru Krajiške i Hercegovačke kuće.

On je pozvao građane da 30. i 31. decembra, te 1. januara prisustvuju koncertima regionalnih muzičkih zvijezda.

Banjalučane i goste ovog grada će 30. decembra zabavljati Marija Šerifović, a Novu godinu će dočekati uz pop-rok grupu „Crvena jabuka“ i pjevačicu Jelenu Tomašević. Prvi dan 2020. godine, Banjalučani i gosti moći će prisustvovati koncertu Aleksandre Prijović.

trg 3

Radojičić je rekao da će 31. decembra tokom dana na Trgu Krajine biti obilježena i dječija Nova godina.

„Zimska varoš“, kako je planirano, ponudiće bogat turistički sadržaj sa poznatim ugostititeljskim brendovima i prigodnim zimskim sadržajima, uključujući klizalište za najmlađe i cjelodnevni kulturno-umjetnički program.

 (Banjaluka.net)