BANJA LUKA, 28. decembra – Dvije noći velikih koncerata sa regionalnim muzičkim zvijezdama – Petrom Grašom, Nedom Ukraden i Anom Bekutom – očekuje sve Banjalučane i turiste za novogodišnje praznike u našem gradu , poručili su iz Gradske uprave Banjaluka.

Prema rasporedu, program obje večeri (31. decembar i 1. januar) počinje od 19.30 časova nastupima predgrupa, i to 31. decembar Jovana Živković i „Moondance“, te Balkan ekspres.

– U novogodišnjoj noći, 31. decembra, očekuju nas koncerti Petra Graše od 21.00 do 23.00 časa, a zatim Nede Ukraden, koja će zabavljati prisutne sve do jedan čas iza ponoći. U 23.59 časova uslijediće odbrojavnje i novogodišnji vatromet – poručili su u Gradskoj upravi.

Naveli su da 1. januara 2022. godine program počinje u 19.20 nastupom Nikoline Pejić i Marka Šišljagića, kao i Balkan House bendom.

 

– Prvi dan 2022. godine – nastavlja se sjajna zabava kada će, poslije nastupa predgrupa – od 21.15 početi koncert Ane Bekute – kazali su u Gradskoj upravi.

Centralna bina na kojoj će biti održani novogodišnji koncerti, nalaziće se na glavnoj gradskoj saobraćajnici između Trga Krajine i Parka „Petar Kočić“.

– Uz koncerte, svi posjetioci mogu da uživaju u zimskoj čaroliji u centru grada uz mnoštvo lampica, novogodišnje jelke, prekrasne dekoracije, posebno uređenu kućicu Djeda Mraza u Parku „Petar Kočić“, klizalište, luna-park i sjajnu gastro ponudu. Za ove zimske praznike grad je posebno ukrašen i u potpunosti je zablistao u duhu novogodišnjih praznika, a na Trgu Krajine postavljena je digitalna jelka, visoka oko 12 metara – poručili su iz Gradske uprave.

Dodali su da je pripremljen i program proslave Dječije nove godine.

– U društvu Bake Mrazice, uz mnogo plesa i pjesme, najmlađe sugrađane 31. decembra od 11.00 do 13.00 časova na Trgu Krajine očekuje zanimljiv program. Naši mališani imaće priliku da se zabave uz dobro poznate hitove Dječijeg hora „Vrapčići“ i da zaplešu sa plesačima Baletnog studija „Alegro“.

Takođe, naše najmlađe zabavljaće Elena Kesić iz Vokalnog ateljea „MaMa VoX“, ali i izvođači sa Đurđevdanskog festivala, „Zagi festa“, kao i Festivala „Mali kompozitor“. Zanimljiv dječiji program prirediće i Škola sporta „Kasper“, te Dječije carstvo – mladi pisci –zaključili su u Gradskoj upravi.

(Srpskainfo)