bec

 Čak 50 osoba učestvovalo je u velikoj tuči u Beču, kada su se članovi jedne srpske porodice okupili u tamošnjem restoranu. Nakon što je reagovala policija uhapšene su četiri osobe, a u opštoj “makljaži” je bilo i povrijeđenih, pišu mediji iz Srbije.

 Mnogobrojna porodica okupila se u restoranu u Beču na porodičnoj proslavi u subotu, pišu austrijski mediji, ali je susret eskalirao nakon više uzastopnih čarki, javlja Blic.

Pale su teške riječi, a u jednom trenutku došlo je i do fizičkog sukoba članova ove porodice za koje portal “OE24” tvrdi da imaju romske korjene.

Izbila je masovna tuča koja se preselila na ulicu, zbog čega je morala da interveniše policija na poziv konobarice tog restorana. Došavši na lice mjesta, policajci su se šokirali kada su vidjeli da se međusobno tuče 50 osoba.

Odmah su pozvali pojačanje, blokirali cijelu ulicu i uslijedilo je hapšenje.

Četiri osobe završile su sa lisicama na rukama, dok je hitna pomoć identifikovala četvoro povrijeđenih. Motiv tuče, zasad, nije poznat, ali je izvjesno da se radi o porodičnim nesuglasicama.

Podsjetimo, prošle godine je došlo do sličnog incidenta izazvanog od strane 21-godišnje pobjesnjele Srpkinje. Tri uhapšene osobe, tri ranjena policajca, uništen policijski automobil i takozvana motorola – bio je bilans tog incidenta.

Sve je počelo kada su policajci došli na intervenciju zbog razjarene 21-godišnje Srpkinje, koja je urlala i udarala jednog muškarca nasred ulice. Policajci su pokušali da joj stave lisice na ruke, a njeno privođenje je razljutilo grupu muškaraca koja je u tom trenutku izlazila iz obližnjeg noćnog kluba i došlo je do svađe i tuče.

(Nezavisne)