BANJA LUKA, 21. maja – Maloljetnik, koje je povrijeđeno u padu sa drugog sprata stambenog objekta u izgradnji u krugu kampusa u Banjaluci, primljeo je na Univerzitetski klinički centar (UKC) Republike Srpske u politraumatizovanom stanju, te je priključeno na aparat za mehaničku ventilaciju i sve dalje prognoze su krajnje neizvjesne, rečeno je Srni iz UKC-a.

Iz UKC-a su naveli da je sedamnaestogodišnjak J.M. sinoć u 22.01 čas sanitetskim vozilom Doma zdravlja Banjaluka dovezen u Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra.

Vršilac dužnosti načelnika Klinike za anesteziju i intenzivno liječenje Dejan Aćić rekao je da je pacijent primljen u politraumatizovanom stanju, te je priključen na aparat za mehaničku ventilaciju.

Iz banjalučke policije jutros je saopšteno da je maloljetna osoba povrijeđena kada je pala sa drugog sprata stambenog objekta u izgradnji u krugu kampusa u Banjaluci i prevezena na Univerzitetski klinički centar (UKC) Republike Srpske.

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka sinoć u 21.30 časova postupili su po prijavi da je u Bulevaru Živojina Mišića, u krugu kampusa, sa drugog sprata stambenog objekta u izgradnji pao maloljetnik.

Iz Policijske uprave Banjaluka naveli su ranije da je uviđaj u toku.

(Nezavisne)