Velika tragedija potresla je Krupu na Vrbasu i cijelu BiH nakon što je mladić V. T.(24) pronađen mrtav na ljetovanju na Svetom Stefanu u Crnoj Gori.

Mladić je zatečen u svom apartmanu u naselju Šumet bez znakova života, a odmah su pozvani policija te ekipa Hitne pomoći koja je nažalost mogla samo konstatovati smrt.

Obavljen uviđaj

Inspektori Centra bezbjednosti Budva su po nalogu Višeg državnog tužioca izvršili uviđaj, a tijelo mladića upućeno je na obdukciju.

Kako saznaje Avaz od izvora bliskog istrazi, iz crnogorske policije, veče prije kobnog događaja V.T. je bio na zabavi sa svojim prijateljima i sa još nekoliko mlađih osoba iz susjednih apartmana.

Prema preliminarnim rezultatima medicinskog pregleda tijela, smrt je nastupila gušenjem.

Ali, tijelo mladića je upućeno na obdukciju, čiji će nalaz potvrditi tačan uzrok smrti.

Prijatelji dali izjave inspektorima

Takođe, mladićevi prijatelji dali su izjave inspektorima o njegovom kretanju prethodne noći.

Uz njih u svojstvu građana dalo je izjavu i nekoliko turistkinja iz Srbije koje su bile u kontaktu sa V.T. i njegovim prijateljima.

One su bile smještene u susjedni apartman. Porodica nesretnog mladića tragičnu vijest je veoma teško podnijela, kao i njegovi prijatelji. Od izvora bliskog istrazi Avaz saznaje da inspektori užurbano rade na rasvjetljavanju svih okolnosti koje su dovele do smrti mladića.

(Srpskainfo)