“Ja sam drugi vlasnik. Prvi vlasnik je bila stara Nemica sa jednom kraćom nogom koja je vozila auto jednom nedeljno do pijace”, glasi dobro poznata rečenica koju je svako prilikom kupovine polovnog automobila barem jednom čuo. Do skoro se smatralo da su ovakve priče urbane legende, međutim…

Video snimak koji je instant postao viralan na društvenoj mreži Iks, snimljen u Nemačkoj pokazao je da čuvena rečenica možda ipak ima osnova, odnosno da zaista postoje “babe sa jednom kraćom nogom koje voze besne mašine”.

“Važno saopštenje! Konačno je snimljena čuvena baba sa jednom kraćom nogom, koja je vozila mečku samo do pijace i nazad!

Ljudi…baba postoji! ” piše u opisu videa na jednom od mnogobrojnih profila koji su snimak starije Nemice podelili na društvenim mrežama.

Kako se može videti na snimku čija autentičnost ostaje za sada misterija, stara gospođa je, gegajući izašla iz marketa sa jednom torbom a onda sama ušla u dobro očuvan “mercedes” G klase Upalila auto i otišla u nepoznatom pravcu.

“Konačno neko dokazao postojanje babe”

Celu situaciju snimio je nepoznati autor koji je u opisu videa napisao “Dobrodošli u Nemačku”. Na ovom snimku, zahvalili su mu se mnogi Srbi na internetu jer im je konačno dokazao da baba zaista postoji.

“Haha konačno da se dokaže i postojanje tog mitskog bića!”, “Kako li se sad osećaju oni koji su tvrdili da baba ne postoji, a?!”, “Očigledno G klasu voze samo krimosi i babe iz Nemačke”, “Iz iskustva – babe i dede voze bolja kola nego omladina po Nemačkoj. To je u Nemačkoj toliko normalno da niste ni svesni…uglavnom voze babe ili dete “poršee”, G klase itd…” pisali su oni.

Izvor: Blic