Pored opuštanja i odmora, neke znakove očekuju i velike ljubavi…

Ovan

Venera ulazi u vašu kuću ljubavi od 5. juna do 8. novembra, što znači da ćete imati vrlo uzbudljivo ljeto. Pripremite se za zaigrane, strastvene i romantične susrete, ali ne vjerujte svakome.

Početkom avgusta moguće su drame u vašim ljubavnim odnosima, pa pripazite kako reagujete.

Odlično ćete se osjećati ovog ljeta i zato se nemojte iznenaditi ako padnete pod šarm osobe koje su uglavnom suprotno onome što inače birate. Opustite se i prepustite. Sredinom avgusta saznaćete važne vijesti.

Zaobiđite: Rakove, Jarca, Ribe

Bik

Ovog ljeta vas čeka sve ono u čemu najviše uživate – opuštanje i odmor. Ako ste u vezi, ljeto će biti odličan period za napredak vaše veze.

To je takođe odlično vrijeme ako želite da svoju drugu polovinu predstavite roditeljima ili je čak povedete na familijarno druženje.

Ako niste u vezi, pažnju će vam privući osoba iz vašeg okruženja. U julu je moguće da ćete doživjeti romansu s nekim s kim ste već neko vrijeme prijatelj. Budite otvoreni prema mogućnostima.

Zaobiđite: Lava, Vodoliju, Ovna

Blizanci

Tokom j nećete tolerisati gluposti. To će vas osloboditi svih drama u ljubavnim odnosima. Bićete u zavodljivom raspoloženju, a u avgustu su mogući nesporazumi u odnosima.

Zaobiđite: Djevice, Ribe, Bikove

Rak

Dobre vijesti za osobe rođene u ovom znaku – ovo ljeto je idealno ako treba da prebolite bivšu ljubav. Zvijezde su savršeno postavljene, a Mars je u vašoj kući od 24. jula do 8. avgusta, što znači da ćete biti privlačni suprotnom polu, piše atma.hr.

Zato ne trošite uzalud svoje vrijeme i energiju na bivše, već se usmjerite na novu sreću u svom životu.

Pazite da se ne zaljubite previše. Moguće su i romanse na poslu.

Zaobiđite: Vagu, Ovna, Blizance

Lav

Venera je gotovo cijelo ljeto u Lavu i zato budite spremni na vruće pozive sa svih strana.

Ako već niste u vezi, bolje se nemojte vezati za nekoga u ovom razdoblju. Krajem avgusta moguć je iznenadan povratak osobe koja je nestala iz vašeg života.

Zaobiđite: Škorpije, Bikove, Rakove

Djevica

Nažalost, ovo nije vaša godina za ljubav. S druge strane, vaša finansijska situacija će se značajno popraviti. Ljetni flert mogao bi prerasti u nešto više u oktobru ako ostanete smireni i ne budete dizali nervozu previše.

Krajem jula i početkom avgusta imate više šansi za upoznavanje novih ljudi.

Zaobiđite: Strijelca, Blizance, Lava

Vaga

Moguće su romanse ovog ljeta, ali podignite svoje standarde. Otvorite oči i budite oprezni.

Vage u vezi mogle bi često dolaziti u sukobe zbog položaja zvijezda koje će vas činiti nervoznim. Potrebno vam je vrijeme da se posvetite sebi i odmarate.

Krajem avgusta vaša veza ući će u novu, stabilnu fazu kojoj ste i stremili.

Zaobiđite: Jarca, Rakove, Vagu

Škorpija

Vi ćete se ovog ljeta fokusirati više na karijeru nego na ljubav. Takođe, bićete skloni romansi s nekim koga već znate. Neće vam biti prioritet upoznavanje novih ljudi.

Potreban vam je neko ko će vam biti dobar oslonac s obzirom na sve što trenutno prolazite u životu.

Ako ste u vezi, smislićete velike planove, i to za sljedećih pet godina. Radite ono što osjećate, a krajem avgusta otvoriće vam se opcije za moguća vjenčanja i planiranje djeteta.

Zaobiđite: Vodoliju, Lava, Vagu

Strijelac

Trenutno ste više fokusirani na druženje s prijateljima nego na romantični život. Ako ste sami, za vas je i bolje da ostane tako.

Šta god izaberete, samo se klonite nekoga ko će biti manipulativan, pretjerano ljubomoran ili zahtjevan kada vi odlučite da provodite vrijeme sami sa svojim društvom. Moguće su ljubavi i na godišnjem odmoru. Ako ostanete u vezi koja potraje i tokom avgusta, budite oprezni. Krajem tog mjeseca Venera kreće retrogradno, što bi moglo rezultirati vašim ispadom ljubomore bez puno konkretnih razloga.

Zaobiđite: Ribe, Devicu, Škorpiju

Jarac

Biće ovo vrlo vruće ljeto za vas. Čeka vas hrpa avantura. Krajem jula i početkom avgusta mogli biste da prolazite kroz čudno razdoblje, kada ćete se osjećati i privlačno i usamljeno, što neće biti dobra kombinacija. Oko 10. avgusta ćete se smiriti i razbistriće vam se pogled na vaš odnos.

Zaobiđite: Ovna, Vagu, Strijelca

Vodolija

Ovog ljeta dosadiće vam stara ljubav i poželićete promjenu. Suprotnost bi vas ovih mjeseci zaista mogla privući. Eksperimentišite, pa sami odlučite šta vam odgovara.

Pun mjesec krajem jula daće vam hrabrosti da naglo otputujete. Mogli biste otputovati i sami.

Zaobiđite: Bika, Škorpiju, Raka

Ribe

Ovog ljeta bićete odlično raspoloženi, romantični i zavodljivi. Krajem jula upoznaćete nekoga. Bićete privlačni poput magneta suprotnom polu, ali ćete biti razigrani i s lakoćom ih odbijati jer ste svoje srce već rezervisali za nekog drugog.

Oko 10. avgusta osjetićete snažnu potrebu za sigurnom lukom. Moguće je da ćete upoznati nekoga za vrijeme volontiranja ili neke druge dobrotvorne aktivnosti.

Zaobiđite: Blizance, Strijelca, Vodoliju, piše Superžena.b92.

(Srpskainfo)